Izvor: Blic, 03.Feb.2023, 14:45

Bruka iz bolnice u Leskovcu, postala hit na društvenim mrežama: "Bila je to neprijatna situacija za svakog, pa i za mene" (VIDEO)

Na društvenim mrežama od juče cirkuliše video snimak iz Leskovca, a u kojem direktor bolnice iz tog grada, priča o ljubavnoj aferi koju je slučajno prekinuo tokom redovnog obilaska.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

PUKLA BRUKA U LESKOVAČKOJ BOLNICI: Direktor zatekao medicinsku sestru BEZ ODEĆE - sa nepoznatim muškarcem?! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Feb.2023

Snimak, pa i sama priča, ponovo su se aktualizovali zahvaljujući društvenim mrežama, gde je isečakl iz tv dnevnika B92 televizije koja je izveštavala o slučaju, postao jedan od najdeljenijih na Instagramu i Tviteru...Na društvenim mrežama od juče se "vrti" video snimak iz Leskovca, a u kojem...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.