Bezbednost u saobraćaju: Mole se građani da učestvuju u anketi

Izvor: juGmedia, 09.Avg.2017, 12:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bezbednost u saobraćaju: Mole se građani da učestvuju u anketi

Agencija za bezbednost saobraćaja realizuje istraživanje stavova učesnika u saobraćaju na nivou Republike Srbije za 2017. godinu, putem anketiranja, a s ciljem uvođenje novih prevetivnih aktivnosti.

Saopštenje prenosimo u celosti:

Iz ove agencije preporučuju građanima da popune online anketu. Nakon realizacije projekta, svi rezultati istraživanja koji se odnose na grad Leskovac biće dostupni kako bi nadležni >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << mogli adekvatno da analiziraju stavove učesnika u saobraćaju i na kvalitetan način preduzmu odgovarajuće preventivne aktivnosti u cilju unapređenja bezbednosti saobraćaja u narednom periodu.

Gradski Savet za bezbednost saobraćaja na putevima

Nastavak na juGmedia...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.