Besplatna članarina tokom raspusta u leskovačkoj Biblioteci

Izvor: JužneVesti.com, 31.Jan.2020, 11:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Besplatna članarina tokom raspusta u leskovačkoj Biblioteci

Osnovci i srednjoškolci koji žele da se upišu ili produže članarinu za 3 meseca, moći će to besplatno da urade od 3. do 18. februara u Narodnoj Biblioteci "Radoje Domanović" u Leskovcu. Ova ustanova će tokom raspusta organizovati i brojne radionice za decu.

Ciklus radionica Raspust uz knjigu namenjene su osnovcima, kažu u Biblioteci, a učešće je besplatno.

I ove godine želeli smo da za >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << naše najmlađe sugrađane organizujemo mnoštvo aktivnosti tokom raspusta. Deca će u našoj ustanovi moći da nauče tehnike brzog čitanja i učenja, da vide kako je biti bibliotekar, da se upoznaju sa radom aviona i 3D štampača - kažu u Biblioteci.

Detaljan program radionica možete pogledati na njhovoj Fejsbuk stranici.

Edukativne radionice će tokom raspusta organizovati i Narodni muzej, Leskovački kulturni centar i Dom kulture u Grdelici.

U Muzeju kažu da će tokm raspusta, osim radionica, školarci moći da vide i stalne postavke ove ustanove i posete Gradsku kuću, a sve aktivnosti su besplatne.

Tokom zimskog raspusta za sve školarce organizujemo radionice, a želja nam je da kroz igru i zabavu kod dece podstaknemo radoznalost i negujemo svest o važnosti očuvanja kulturne baštine. Radionice se organizju od 3. do 14. februara - kažu u Muzeju.

Više informacija o njihovim radionicama može se dobiti na broj telefona 064/871 54 74 ili mejlom na nmradionice@gmail.com.

Radionice etno pevanja, slikanja i folklora organizovaće i Leskovački kulturni centar. Detaljan program može se pogledati na njihovoj Fejsbuk stranici, a kako kažu u ovoj ustanovi, učešće na radionicama je besplatno, ali je potrebno prijaviti se mejlom na dragana.nikolic@lkc.org.rs ili telefonom na 064/806 49 52.

Edukativne radionice organizuje i Dom kulture u Grdelici, a raspored možete pogledati ovde.

Podsetimo, mnogobrojne radionice u Leskovcu organizuje i Centar za stručno usavršavanje, a školarci tokom raspusta mogu besplatno ići na bazen, klizanje i u Pozorište.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.