Asfaltiranje puta u Guberevcu završeno u rekordnom roku

Izvor: juGmedia, 13.Jul.2018, 13:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Asfaltiranje puta u Guberevcu završeno u rekordnom roku

Rok za asfaltiranje puta od 400 metara kroz selo Guberevac kod Leskovca bio je 20 dana, a izvođači radova, preduzeće AB „Perica Jović – zadruga Pionir“ iz Vlasotinca je taj posao obavila za svega 7 dana.

Sa radovima se krenulo 6. jula, rok za završetak radova bio je 20 kalendarskih dana, međutim završeni su u rekordnom roku od 7 dana i to je za pohvalu i za izvođača i za samu lokalnu samoupravu, koja nastoji >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << da se uređenje putne infrastrukture radi što hitnije kako bi se grad Leskovac razvijao što brže“, kazao je Vladimir Branković, član Gradskog veća Leskovca.

Pored novog asfalta kroz selo napravljene su bankine, a za ovu investiciju izdvojeno je skoro 4.4 miliona dinara iz budžeta grada.

On je podsetio da je u 2016. rekonstruisana i deonica od Guberevca prema Maloj Grabovnici, za šta su izdvojena 4,2 miliona dinara.

Zoran Stanković, predsednik mesne zajednice Guberevac  rekao je da je sada zadovoljstvo prošetati rekonstruisanim ulicama.

Očekujemo da i u narednom periodu nastavimo sa rekonstrukcijom još nekoliko deonica kroz Guberevac, a sve u cilju bezbednog odvijanja saobraćaja“, kazao je Stanković.

Nastavak na juGmedia...






Povezane vesti

Za sedam dana završeno asfaltiranje kroz Guberevac

Izvor: JUGpress.com, 13.Jul.2018

LESKOVAC..Radovi na pojačanom održavanju dela opštinskog puta OP 31 koji prolazi kroz Guberevac privode se kraju. Završeni su radovi na asfaltiranju dela puta u dužini od 400 metara, dok se radovi na sređivanju bankina privode kraju. Grad Leskovac je u ovu svrhu namenio oko 4,3 miliona dinara...Vladimir...

Nastavak na JUGpress.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.