Izvor: JUGpress.com, 28.Avg.2020, 16:24

Asfaltiraju staze donjeg dela parka „Devet Jugovića“

LESKOVAC

Privode se kraju radovi na uređenju donjeg dela parka „Devet Jugovića“. Biće asfaltirane nove staze, presvučene postojeće, postavljeni ivičnjaci, izgrađen potporne zid i ograde, a povezivani su i prilazi stepeništem iz pravaca Norvežanske, Prvomajske i ulice Devet Jugovića. Za ove radove namenjena su tri miliona dinara iz budžeta grada.

Aleksandra Stojanović, PR gradonačelnika >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << Leskovca, podseća da je park „Devet Jugovića“ jedna od najstarijih uređenih površina u gradu i decenijama je jedno od omiljenih mesta okupljanja Leskovčana svih generacija za odmor, rekreaciju i sportske aktivnosti… Ona je najavila i nastavak uređenja ove gradske oaze koje će otpočeti za desetak dana i obuhvatiti gornji deo, gde će biti uređene postojeće staze i biti izgrađena staza za trčanje.

Aleksandar Đorđević, nadzorni organ JP „Urbanizam i izgradnja“ pojasnio je da su radovi obuhvatili postojeća pristupna mesta, odnosno stepeništa koja su povezana novoizgrađenom stazom u dužini od oko sto metara. Što se tiče gornjeg dela parka, postavićemo ivičnjake oko staza i uradićemo gumiziranu stazu za trčanje, jer dosta rekreativaca i sportista koristi plato ovog parka za trčanje i rekreaciju.“

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Prvi maj

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.