17 novoobolelih od korone u Jablaničkom okrugu

Izvor: JužneVesti.com, 22.Jul.2020, 11:04

17 novoobolelih od korone u Jablaničkom okrugu

U poslednja 24 sata stigli su rezultati za 127 testiranih osoba iz Jablaničkog okruga, kažu u Zavodu za javno zdravlje u Leskovcu, a na virus korona pozitivno je njih 17. Najviše novoobolelih je iz Leskovca - 13, dva nova slučaja zabeležena su u Vlasotincu i po jedan u Bojniku i Crnoj Travi.

Od pristiglih rezultata iz laboratorije "Vatreno oko" i Zavoda za biocide i medicinsku ekologiju, 102 su za teritoriju Leskovca gde je i najveći broj novoobolelih, >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << ali i zaraženih od početka epidemije.

U Leskovcu je registrovano 13 novoobolelih, u Vlasotincu dvoje i po jedan slučaj u Bojniku i Crnoj Travi. Struktura novoobolelih - po petoro iz kategorije zaposlenih i nezaposlenih, po troje iz kategorije penzionera i poljoprivrednika i jedan učenik - kažu u Zavodu.

Od početka epidemije u Jablaničkom okrugu od virusa korona obolelo je ukupno 1.212 osoba, najviše u Leskovcu - 949.

U Vlasotincu je od početka epidemije zaraženo ukupno 134, Lebanu 68, Bojniku 29 i Medveđi 31 i Crnoj Travi 1.

Iz laboratorije "Vatreno oko" i Zavoda za biocide i medicinsku ekologiju čeka se još 285 rezultata testiranih u Zavodu za javno zdravlje i Opštoj bolnici u Leskovcu.
Pogledaj vesti o: Leskovac

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

KORONA STIGLA I U CRNU TRAVU U Jablaničkom okrugu još 17 novih slučajeva, NAJVIŠE U LESKOVCU

Izvor: Blic, 22.Jul.2020

U leskovački Zavod za javno zdravlje stiglo je još 127 rezultata iz laboratorije “Vatreno oko” i Zavod za biocide i medicinsku ekologiju od kojih je 17 sa pozitivnim nalazom.

Nastavak na Blic...

NOVI KORONA PRESEK Čak 11.521 testiranih, 426 novozaraženih, 8 preminulih. LONČAR: Podaci nisu za paniku

Izvor: Blic, 22.Jul.2020

U poslednja 24 sata u Srbiji je na korona virus testirana 11.521 osoba, njih 426 bilo je pozitivno, dok je nažalost preminulo osam lica.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.