Izvor: Blic, 18.Maj.2018, 10:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POGLEDAJTE spot za novi singl Lene Kovačević u kojoj je zavodi Miloš Timotijević

Lena Kovačević, u saradnji sa Magic records, snimila je spot za pesmu "Café", koja je naišla na fantastičan odziv u Srbiji, regionu ali i inostranstvu. Do sada je samo u audio izdanju zabeležila preko 3,4 miliona pregleda na "Jutjubu". Muzički video sniman je na nekoliko lokacija u Beogradu dočaravajući atmosferu pesme, a u spotu se pojavljuje poznati glumac Miloš Timotijević. Reditelj spota je Danilo Bećković, uz sjajnu filmsku ekipu koja se potrudila da ovu ljubavnu priču donese na poseban način.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Pogledajte novi spot Lene Kovačević za hit singl “Cafe”

Izvor: Scandal.rs, 18.Maj.2018

Lena Kovačević, u saradnji sa Magic records, snimila je spot za pesmu “Cafe”, koja je naišla na fantastičan odziv u Srbiji, regionu ali i inostranstvu. Do sada je samo u audio izdanju zabeležila preko 3,4 miliona pregleda na Jutjubu. Muzički video sniman je na nekoliko lokacija u Beogradu dočaravajući...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.