Lena Kovačević peva za pomoć bebama sa juga Srbije

Izvor: JuznaSrbija.info, 21.Sep.2017, 10:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lena Kovačević peva za pomoć bebama sa juga Srbije

Kako bi pomogli svim bebama iz regiona, Rotarakt klub “Niš Centar” u saradnji sa rotari klubovi sa juga Srbije iz Niša, Pirota, Vranja, Leskovca i Prokuplja, organizuje akciju prikupljanja novca za kupovinu transportnog inkubatora Kliničkom centru u Nišu. U okviru akcije Lena >> Pročitaj celu vest na sajtu JuznaSrbija.info << Kovačević održaće koncert u sali Doma Vojske 22. septembra, sa početkom u 20 sati.

Na jugu Srbije, u Kliničkom centru u Nišu, postoji samo jedan mobilni inkubator. Da bi se bebe prevezle iz određenog grada do Niša, ili od Niša do Beograda, svi koriste taj jedan mobilni inkubator. S obzirom na to da se sve bolnice južne Srbije oslanjaju na jedan inkubator, mi želimo da pomognemo i nabavimo još jedan koji će biti doniran Kliničkom centru u Nišu, ali koji će se koristiti za prevoz svih beba iz regiona kojima je to potrebno.

Akcija se može podržati kupovinom karte za koncert ili novčanom donacijom.

Sav prihod od prodaje karata namenjen je za kupovinu mobilnog inkubatora za najmlađe stanovnike, kako iz Niša, tako i regiona koji pokriva Klinički centar Niš.
Pogledaj vesti o: Vojska Srbije,   Leskovac

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Povezane vesti

Jug Srbije peva sa Lenom za bebe

Izvor: RadioCity.rs, 21.Sep.2017

Tim povodom u City radiju je gostovala Ivana Pavlović, predsednica Rotarakt kluba Niš Centar, koji je inače i organizator ove humanitarne akcije zajedno sa rotari klubovima iz Leskovca, Vranja, Prokuplja i Pirota.. "Niški klinički centar osim Niša pokriva i sve gradove koji ka njemu gravitiraju....

Nastavak na RadioCity.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.