Keti Peri UKRALA PESMU Leni Kovačević: Svet zaludela priča o plagijatu!

Izvor: Story, 19.Mar.2019, 11:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Keti Peri UKRALA PESMU Leni Kovačević: Svet zaludela priča o plagijatu!

Keti Peri i Lena Kovačević imaju isti muzički ukus. Pesma koju je američka pevačica uradila sa Zedom, koji je kompozitor numere pod nazivom “365”, poredi se sa pesmom “Kafe” koju izvodi naša pevačica. Austrijski portal “Kosmo” ističe da je pesma “356”, koju je na Ju tjube kanalu preslušalo više od 42 miliona ljudi, zapravo kopija ... The post Keti Peri UKRALA PESMU Leni Kovačević: Svet zaludela priča o plagijatu! appeared first on Story.

Nastavak na Story...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Keti Peri ukrala pjesmu Leni Kovačević

Izvor: Nezavisne Novine, 19.Mar.2019

​Keti Peri i Lena Kovačević imaju isti muzički ukus. Pjesma koju je američka pjevačica uradila sa Zedom, koji je kompozitor numere pod nazivom "365", poredi se sa pjesmom "Kafe" koju izvodi srpske pjevačica.

Nastavak na Nezavisne Novine...

KETI PERI POKRALA NAŠU LENU KOVAČEVIĆ?! Svet bruji KRAĐI pesme! Da li je zaista PLAGIJAT? (VIDEO)

Izvor: Scandal.rs, 20.Mar.2019, 00:27

Keti Peri i Lena Kovačević imaju isti muzički ukus. Pesma koju je američka pevačica uradila sa Zedom, koji je kompozitor numere pod nazivom “365”, poredi se sa pesmom “Kafe” koju izvodi naša pevačica. Austrijski portal “Kosmo” ističe da je pesma “356”, koju je na Jutjub kanalu...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.