HITNO HOSPITALIZOVANA SA UPALOM PLUĆA: Lena Kovačević se OGLASILA nakon testiranja na KORONA VIRUS!

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Jul.2020, 20:14

HITNO HOSPITALIZOVANA SA UPALOM PLUĆA: Lena Kovačević se OGLASILA nakon testiranja na KORONA VIRUS!

Evo kakvi su reziltati...

Pevačica Lena Kovačević oglasila se na društvenoj mreži Instagram i sa svojim pratiocima podelila vest da se nalazi u bolnici.

- Dragi prijatelji, volela bih da sam u studiju... Ali u dobrim sam rukama u bolnici. Šaljem svima veliki zagrljaj, sa dva metra razmaka, i molim vas da se najstrože čuvate! Jedini simptom koji sam imala bila je iznenadna malaksalost >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << - koja je trajala ne duže od dva dana i odmah sam snimala pluća zbog tog iznenadnog plitkog daha koji sam i zbog prirode posla ozbiljno osetila i shvatila... I primljena u bolnicu sa upalom. Toliko su kompletno trajali moji simptomi - rekla je Lena i nastavila:

A post shared by Lena Kovacevic (@lenakovacevic_official) on Jul 7, 2020 at 9:34am PDT

- Nisam bila u kontaktu sa zaraženima, ne naravno da znam. Na prvom testiranju sam bila negativna, drugi čekam, ali po svemu sudeći glavna stvar u gradu nije me zaobišla. U bolnici ne srećem ljude, srećem superheroje. Puno vas sve ljubi vaša Lena! Budimo odgovorni - izjavila je pevačica.

A post shared by Lena Kovacevic (@lenakovacevic_official) on Jun 12, 2020 at 11:26am PDT

ISPOVEST ZVEZDE "SREĆNIH LJUDI": Nude mi 50 evra za uloge, nisam zaslužila da me tako VREĐAJU (VIDEO)
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.