Zajedno za Srbiju: Nelegalna legalizacija (VIDEO)

Izvor: NTV.rs, 04.Okt.2013, 17:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zajedno za Srbiju: Nelegalna legalizacija (VIDEO)

Udruženje „Zajedno za Srbiju“ traži od države da povuče predloge zakona vezanih za legalizaciju i promet nekretnina. Tvrde da ni prvi, ni drugi zakon ne štiti kupce i optužuju aktuelnu vlast da pokušava da dobije jeftine političke poene. Smatraju da je za usvajanje ipak potreban konsenzus, a ne samo većina u parlamentu.
Udruženje „Zajedno za Srbiju“ traži da se povuku iz procedure nacrti zakona o legalizaciji i o posredovanju u prometu nekretnina. Tvrdi da je prvi, rezultat pritiska birokratije koja tako pravda veliki aparat. Drugi zakon se više bavi porezom nego zaštitom građana.
Na svakoj konferenciji „Zajedno za Srbiju“ predstaviće po jedan grad regiona. Ovoga puta – Dimitrovrad. Tamo su deo koalicije na vlasti.
Iako ne govore o evetnualnim vanrednim izborima, u Udruženju „Zajedno za Srbiji“ najavljuju drugačiju političku aktivnost. Najavljuju osnivanje Regionalnog centra stranke. Tako će ubuduće, svake sedmice da govore i o problemima Nišlija, i o problemima u drugim gradovima jugoistočne Srbije.

 
Pogledaj vesti o: Nekretnine

Nastavak na NTV.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NTV.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NTV.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.