Najavljen novi akt o proceduri i ceni legalizacije objekata (VIDEO)

Izvor: NTV.rs, 07.Jun.2015, 17:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Najavljen novi akt o proceduri i ceni legalizacije objekata (VIDEO)

Rok za legalizaciju istekao je 30. aprila, a resorna ministarka u međuvremenu je najavila novi akt kojim će se procedura pojednostaviti i pojeftiniti. Ovo je unelo dodatnu zabunu među građane, pa mnogi od njih čekaju nove uslove da bi legalizovali svoje objekte. U resornoj Upravi kažu da trenutno izdaju samo pozitivna rešenja, dok iz Republike ne stignu drugačija uputstva.
Do 30.aprila na adresu uprave za >> Pročitaj celu vest na sajtu NTV.rs << planiranje i izgradnju stiglo je oko 1000 dopunjenih zahteva za legalizaciju. Načelnik ove uprave se, kako kaže, nada da to zanči da će 1000 Nišlija dobiti pozitivna rešenja.
Podsećamo, više desetina hiljada objekata u Nišu građevinsku dozvolu još uvek nema.

Pogledaj vesti o: Legalizacija objekata

Nastavak na NTV.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NTV.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NTV.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.