Izvor: NoviMagazin.rs, 25.Sep.2018, 10:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Građanski blok 381: Legalizacija zloupotrebe penzija u političke svrhe

Građanski blok 381 ocenio je danas da predstojeće izmene penzijskog zakona predstavljaju legalizaciju kršenja stečenih prava i uvod u još veće iskorišćavanje teškog položaja penzionera, čije će visina penzije od sada i zakonski zavisiti od izbornih potreba vlasti.

"Istovremeno, skupštinska rasprava još jednom je pokazala da niti Srbija >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << može dalje sa aktuelnom vlašću, niti sme nazad na bivšu. Posledica njihovih šestogodišnjih prebacivanja odgovornosti za siromaštvo i loše stanje u Srbiji je sve veća zaostalost zemlje", naveo je taj blok.

U saopštenju se dodaje da je Građanski blok 381 predvideo uspostavljanje pravne sigurnosti bez obzira na političke prilike, bespogovorno poštovanje ljudskih prava i vraćanje otetih iznosa penzija kroz emitovanje državnih obveznica.

Građanski blok 381 čine Pokret slobodnih građana, Zelena ekološka partija, Mađarski pokret, Koalicija tolerancija i Šumadijska regija.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Gradjanski blok 381: Legalizacija zloupotrebe penzija u političke svrhe

Izvor: Beta, 25.Sep.2018

Gradjanski blok 381 ocenio je danas da predstojeće izmene penzijskog zakona predstavljaju legalizaciju kršenja stečenih prava i uvod u još veće iskorišćavanje teškog položaja penzionera, čije će visina penzije od sada i zakonski zavisiti od izbornih potreba vlasti."Istovremeno, skupštinska...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.