ZASTRAŠIVANjE SE NASTAVLjA: Srbinu iz Kuzmina ukradeni automobil i traktor

Izvor: Večernje novosti, 24.Apr.2019, 17:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZASTRAŠIVANjE SE NASTAVLjA: Srbinu iz Kuzmina ukradeni automobil i traktor

Penzioneru Grujici Simiću iz sela Kuzmin nadomak Kosova Polja ukradeni su automobil marke "fijat lančia" i traktor, javila je "RTV Gračanica" Penzioneru Grujici Simiću iz sela Kuzmin nadomak Kosova Polja ukradeni su automobil marke "fijat lančija" i traktor, javila je "RTV Gračanica".Simić ovom mediju potvrdio da je krađa automobila i traktora, koji su se nalazili u garaži porodične kuće, izvršena u noći >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << između utorka i srede."Bio sam budan i poslednji put izlazio napolje oko 11 sati i sve je bilo u redu. Kad sam jutros ustao oko šest sati, najpre sam pošao do automobila da proverim neke zdravstvene upute i onda sam zatekao praznu garažu", kazao je Simić.On je napomenuo da je uskoro trebalo da ide na operaciju srca, pa mu je u ukradenom automobilu ostala čitava dokumentacija s uputima.Pročitajte još - Kosovska policija: Srbinu ukraden automobil u Severnoj Mitrovici Simić je rekao i da u kući živi sa suprugom koja je nepokretna i da ništa nisu čuli."Verujem da ih je bilo više, jer je za traktor bila zakačena drljača, koja je prilično teška i trebalo je makar četvoro ili petoro ljudi da to otkači i iznese iz garaže", kazao je Simić.On je penzioner i pored penzije jedini prihod mu je bavljenje poljoprivredom.Navodi se da je slučaj prijavljen policiji koja je izvršila uviđaj.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Srbinu iz Kuzmina ukradeni traktor i automobil

Izvor: RTS, 24.Apr.2019

. U selu Kuzminu, nadomak Kosova Polja, penzioneru Grujici Simiću protekle noći ukradeni su automobil "fijat" i traktor.

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.