NEKADA VELIKI GIGANT: Lancia prodaje automobile samo u Italiji?

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Maj.2017, 18:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NEKADA VELIKI GIGANT: Lancia prodaje automobile samo u Italiji?

Au...

Svi su znali da se bliži vreme kada će se to konačno desiti – Lancia više neće prodavati svoje automobile van domaćeg tržišta. Iako još uvek nema zvanične potvrde kompanije, sajtovi ovog brenda se gase širom Evrope.

“Hvala Vam na interesovanju za Lanciu. Već posedujete Lanciu? Kliknite ovde za servisnu uslugu”.

To je ono što se na svim sajtovima u Nemačkoj, Francuskoj, Holandiji, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Španiji, Švajcarskoj i drugim velikim zemljama Evrope trenutno prikazuje. Ako ste zainteresovani za ovaj brend, Fiat Chrysler kompanija će vam ljubazno preporučiti da posetite sajtove drugih njihovih automobila, kao što su: Fiat, Alfa Romeo, i Jeep.

Na manjim tržištima kao što su Rumunija, Srbija i Bugarska nije ni postojao zvanični sajt Lancia automobila. Međutim, Italijanski sajt ovog proizvođača ne samo da i dalje funkcioniše, nego čak i prikazuje specijalnu ponudu koja ističe 31. maja.

Nekada legendarna marka automobila, Lancia trenutno prodaje samo jedan model – Ypsilon, koji je baziran na Fiatu 500, i promoviše se kao moderni gradski automobil. Delta, Thema i Voyager modeli su prestali da se proizvode tokom 2014. i 2015. godine, kada je Fiat odlučio da predstavi Lancia automobile kao automobile samo za italijansko tržište.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.