Tinejdžer ukrao automobil, pa se zakucao u skupoceni Lamborghini FOTO

Izvor: B92, 20.Okt.2019, 17:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tinejdžer ukrao automobil, pa se "zakucao" u skupoceni Lamborghini FOTO

Jedan 14-godišnjak iz Australije okončao je na najgori način noć u kojoj je odlučio da ukrade auto i da se malo provoza.

Australijska policija tragala je prošle nedelje za ukradenim Subaru Foresterom. Nakon višesatne potrage uočili su ga u predgrađu Perta i pokušali da zaustave vozača. Međutim, on je tada krenuo unazad, udario u policijsko vozilo i dao se u beg, da bi već u sledećem gradskom kvartu potera bila okončana.

Naime, maloletni kradljivac >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je jureći kroz jednu raskrsnicu udario u skupoceni Lamborghinijev SUV. Žuti Urus vredan preko 250.000 evra pretrpeo je velika oštećenja, kao i ukradeni Subaru, ali na sreću povređenih nije bilo.

Policija je uhapsila 14-godišnjaka, koji je zaradio podužu optužnicu za krađu i provalu, a bežanje od policije i oštećivanje oba vozila svakako mu neće ići u prilog.
Pogledaj vesti o: Lamborghini

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.