Nekada je mislila da šta god obuče izgleda kao striptizeta! Sad lada je napunila 46 godina i otkrila je šta joj je otvorilo vrata Holivuda

Izvor: Prva.rs, 11.Jul.2018, 12:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nekada je mislila da šta god obuče izgleda kao striptizeta! Sad lada je napunila 46 godina i otkrila je šta joj je otvorilo vrata Holivuda

"Šta god da obučem izgledam kao striptizeta!", rekla je glumica i model Sofia Vergara kada je imala 13 godina, a sve zbog svojih bujnih grudi. Danas je napunila 46 godina i mišljenje joj se itekako razlikuje.

"Zahvalna sam što imam ovakve grudi i, iskreno, mnogo su mi pomogle u karijeri. Uvek sam se osećala seksi" izjavila je ona. 

Kada je imala 17 godina, na plaži u Kolumbiji, otkrio ju je tamošnji fotograf. Vergara je ubrzo započela karijeru u svojoj prvoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << reklami za jedno američko gazirano piće gde je još uvek imala svoju prirodnu, svetliju kosu. 
 
"Inače sam prirodna plavuša, kao i moji rođaci, ali su mi u Holivudu sugerisali da potamnim kosu da bih bila prava latino žena", otkrila je glumica.

Kao što sada u četrdesetima pleni pažnju atraktivnim izgledom, to je činila i na početku karijere. Nakon reklame za gazirano piće, dobila je angažman voditeljke u dve popularne kolumbijske televizijske emisije što joj je donelo i prve glumačke uloge.

Proslavila se ulogom Glorije u "Modernoj porodici', zgodne supruge slavnog "Al Bandija", odnosno Eda Onila (72). Danas se smatra jednom od najplaćenijih glumica čije se bogatstvo procenjuje na 120 miliona dolara.

Sofia se s 18 udala za Džoa Gonzalesa (45), prijatelja iz srednje škole. S njim ima sina Manola (25) kojeg je nazvala po liku iz filma "Lice s ožiljkom" i koji je prati često na filmskim događanjima.
Trenutno je u braku s pet godina mlađim glumcem Džoom Manganielom (41). Venčali su se 2015. i venčanje je koštalo tri miliona dolara.

Izvor: 24sata.hr
Pogledaj vesti o: Lada

Nastavak na Prva.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vergara: Grudi su mi pomogle u karijeri

Izvor: B92, 11.Jul.2018

Sofija Vergara, poznata glumica, izjavila je da su joj bujne grudi pomogle u karijeri, kao i da se zbog njih oduvek osećala seksi...Kao trinaestogodišnjakinja nije bila oduševljena zbog svojih bujnih grudi, te kaže da je tada mislila da izgleda kao striptizeta šta god da obuče. Danas, ova glumica,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.