Izvor: JUGpress.com, 29.Avg.2018, 12:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Islamska verska zajednica u Medvedji za Kurban Bajram delila meso

MEDVEDJA

Islamska verska zajednica u Medveđi, čiji je predsednik Fitim Sahiti, je za Kurban Bajram podelila meso jedne krave albanskim porodicama ispred džamija u selu Kapit i u Sijarinjskoj Banji.

Islamska verska zajednica je iz svojih sredstava finansirala kupovina jedne krave za  porodicu Zuka koja je jako siromašna a živi u zaseoku Lapaštica u albanskom selu Tupale u opštini Medvedja.

Za ovo su donacije dali Muharem Saljihu  500 evra, Fljorim Sahiti >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << 300 evra Lemja Đema je dala 100 evra, rečeno je JUGpressu u Islamskoj verskoj zajednici u Medvedji.

U ovoj zajednici ističu da su zamenik predsednika Skupštine opštine Medvedja Fljorim Sahiti i njegova porodica poznati u ovoj opštini kao veliki humanisti i ljudi dobre volje.

Kažu i da Muharem Saljihu,  investitor i biznismen iz Medveđe koji živi i radi u Italiji, želi ovatanjem novih radnih mesta u ovoj opštini “teži da ublaži siromaštvo i poveća stopu zaposlenosti”.

PodeliteFacebookTwitterGoogleEmailSkype

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Kurban Bajram

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.