Izvor: Radio 021, 04.Nov.2019, 12:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Skupština grada odobrila uspostavljanje saradnje Novog Sada i Kumanova

Odbornici Skupštine grada odobrili su da se uspostavi saradnja Grada Novog Sada sa Opštinom Kumanovo u Severnoj Makedoniji.

Odlukom je definisano da se saradnja realizuje u oblasti kulture, nauke, obrazovanja, turizma, sporta, kao i kroz programe i projekte u oblasti socijalne zaštite, urbanizma i komunalne delatnosti.

Novi Sad i Kumanovo >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << su počeli sa uspostavljanjem kontakata prošle godine kada je potpisano Pismo o namerama za uspostavljanje saradnje.

Odluku o uspostavljanju saradanje narednih dana će potpisati gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević i gradonačelnik Kumanova Maksim Dimitrievski.

Autor: 021.rs

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bratimljenje Novog Sada i Kumanova 11. novembra

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 04.Nov.2019

Novi Sad i Kumanovo u Republici Severnoj Makedoniji potpisaće 11. novembra sporazum o bratimljenju, najavljeno je na sednici Skupštine grada, gde je jednoglasno usvojen predlog o saradnji...Saradnja u oblasti kulture, obrazovanja, sporta, turizma, kao i na projektima u oblasti urbanizma, socijalne...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.