MKD :Policija sprečila da iz SRB ilegalno uđe 121 migrant

Izvor: B92, 23.Sep.2018, 13:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MKD :Policija sprečila da iz SRB ilegalno uđe 121 migrant

Skoplje -- Makedonska policija saopštila je da je u poslednjih pet dana sprečila da 121 migrant ilegalno udje iz Srbije u Makedoniju.

Kako se navodi u biltenu Ministarstva unutrašnjih poslova Makedonije, od 18. septembra do danas, na samoj graničnoj liniji u blizini sela Lojane policajci su sprečili ilegalan ulazak 121 migranta u 13 slučajeva.

Od ukupnog broja otkrivenih migranata 112 je bilo iz Irana, šest iz Avganistana i tri iz Indije.

Selo Lojane se nalazi na krajnjem severu Makedonije, dva kilometra od makedonsko-srpske granice, a 20 kilometara severozapadno od Kumanova.
Pogledaj vesti o: Kumanovo

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Makedonska policija: Sprečen ulazak migranata iz Srbije

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 23.Sep.2018

Makedonska policija saopštila je da je u poslednjih pet dana sprečila da 121 migrant ilegalno uđe iz Srbije u Makedoniju. Gallup: Migranti najmanje dobrodošli u Makedoniji, Crnoj Gori, Mađarskoj i Srbiji Kako se navodi u biltenu Ministarstva unutrašnjih poslova Makedonije, od 18. septembra...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Makedonska policija uhvatila 120 migranta u blizini granice sa Grčkom

Izvor: Beta, 23.Sep.2018

Policija Makedonije saopštila je je danas da je u blizini granice s Grčkom u dva slučaja sprečila krijumčarenje ukupno 120 migranata.Pripadnici pogranične policije su jutros kod sela Smokvica u kamionu otkrili 83 migranta, od kojih 11 maloletnika.Svi migranti, poreklom iz Pakistana, Avganistana,...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.