Izvor: NoviMagazin.rs, 18.Avg.2019, 12:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Državljani Srbije privedeni zbog falsifikovanih identifikacionih brojeva automobila

Policija Severrne Makedonije privela je dva državljana Srbije koji su vozili automobile folsvagen pasat sa falsifilovanim identifikacionim brojem VIN (Vehicle Identification Number).

Kako je saopšteno, jedan je priveden u subotu na Graničnom prelazu Tabanovce kod Kumanova, na ulasku iz Srbije u Severnu Makedeoniju, dok je drugi priveden tri dana ranije na Medžitliji kod Bitolja, na izlazu u >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << Grčku.

Na prelazu Tabanovce juče je uhapšen 47-godičnji A. M. zbog sumnje da je falsifikovao VIN broj na pasatu koji je vozio, dok je na prelazu Medžitlija kod Bitolja e uhapšen Z. G. (47) kada je konstatovano da se VIN broj na njegovom pasatu ne poklapa sa brojem vozila.

Obojica privedenih srpskih državljana su, kako se navodi, predati policijskim stanicama u obližnjim gradovima Kumanovu i Bitolju, na "dalji postupak".

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Dvojica državljana Srbije privedeni zbog lažnih brojeva šasije na "pasatima"

Izvor: Radio 021, 18.Avg.2019

Policija Severne Makedonije privela je dvojicu državljana Srbije koji su vozili automobile "folsvagen pasat" sa falsifikovanim identifikacionim brojem VIN (Vehicle Identification Number), to jest brojem šasije...Jedan je priveden u subotu na Graničnom prelazu Tabanovce kod Kumanova, na ulasku iz Srbije...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.