DA LI JE PIRLO KUMANOVA ZAMENA? Iz Italije stigla prava informacija

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Sep.2021, 15:58

DA LI JE PIRLO KUMANOVA ZAMENA? Iz Italije stigla prava informacija

Hlanđaninu odbrojani dani na klupi Barselone.

Čini se da su Ronaldu Kumanu odbrojani dani na klupi Barselone, a već je krenula i licitacija sa potencijalnim zamenama za Holanđanina, a među njima je i Andrea Pirlo.

Kuman će biti zvanično smenjen do kraja nedelje, a juče se pojavila informacija da je najveći favorit da ga zameni upravo Andrea Pirlo koji je prošle sezone predvodio Juventus sa klupe, ali se nije proslavio i dobio je otkaz posle samo godinu dana.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Međutim, iz Italije su stigle nove informacije prema kojima Pirlo ne samo što trenutno nije opcija za trenera Barselona nego to neće niti biti, ztako da će i dalje biti bez angažmana posle otkaza u Staroj dami.

Sevilja u prva četiri kola La lige nema poraz, a večeras (19.30) dočekuje Valensiju koja je takođe dobro otvorila sezonu. Kvota na keca u Mozzartu je najveća na svetu - 1,75. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Sevilja - Valensija.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Olga Kalenčug, novinarka ukrajinoskog Šahtjora
Pogledaj vesti o: Kumanovo

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.