Žaklinica iz Igre sudbine: Moj lik je, zapravo, jedna dobra devojčica VIDEO

Izvor: B92, 19.Jan.2021, 17:24

Žaklinica iz "Igre sudbine": "Moj lik je, zapravo, jedna dobra devojčica" VIDEO

Upoznali ste je u seriji "Igra sudbine" kao Žaklinu Tankosić, ministarkinu ćerku i niko od publike prema njoj nije ostao ravnodušan. Jedni bi je opisali kao razmaženu, drugi kao bezobraznu, treći kao zavodnicu. Šta na sve to kaže glumica Tijana Maksimović?

Prošlo je već par meseci od kako se pojavila u Igri sudbine. Koliko popularnosti joj je to donelo?

"Ne srećem baš puno ljudi na ulici, jer se ne krećem mnogo ni van kuće zbog koronavirusa. Za sada sam >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << mirna", rekla je ona za 150 minuta Prve TV.

Kada je u pitanju njen lik iz serije, Žaklina, šta će se dešavati ubuduće?

"Ona je nastupila sa nekim negativnim stranama, sa nezrelošću i nekim klinačkim fazonima. Mislim da je ona suštinski jedna dobra devojčica, što će publika, nadam se, da prepozna u narednim epizodama", otkriva Tijana.

Kakav će biti odnos Žaklinice i Pančete?

"Žaklina i Pančeta ostvaruju jedan fin odnos. Mislim da je Pančeta jedna osoba koja reaguje srcem, prihvata ljude u svojoj okolini sa velikom empatijom", dodala je.

Uglavnom glumi u serijama, a da li ima nekih filmova u planu?

"Za sada nije bilo nekih konkretnih ponuda za filmove, ali ima vremena, nadam se da će to i doći na red", rekla je glumica.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.