Za potrebe novog spota duo 2Cellos se prerušio u gusare VIDEO

Izvor: B92, 21.Okt.2018, 21:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Za potrebe novog spota duo 2Cellos se prerušio u gusare VIDEO

Luka Šulić i Stjepan Hauser, fantastični dvojac 2Cellos, objavljivanjem spota za instrumentalnu numeru "Pirates Of The Caribbean" predstavili su svoj novi album "Let There Be Cello".

Spot nove pesme režirao je Kristijan Burlović iz MedVid produkcijske kuće, a za potrebe njegovog snimanja Šulić i Hauser su morali da se preruše u gusare i zaplove brodom Karaka na Jadranskom moru.

Ovim instrumentalom duo 2Cellos predstavlja svoj novi studijski album "Let There Be >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Cello" na kojem će se naći 14 numera. Produkciju albuma potpisuje Filip Vidović iz Morris studija.

Zanimljivo je istaći kako se na ovom albumu vrsnih hrvatskih instrumentalista nalazi 12 obrada velikih svetskih hitova, a preostale dve pesme će biti autorske. Tačnije, singlovi "Concept2" i "Cadenza" su autorske numere dvojca Šulić-Hauser.

Kao poslednja pesma na albumu pojavljuje se "Champions Anthem", himna Lige prvaka koju su u ovogodišnjem finalu navedenog takmičenja svi ljubitelji fudbala širom sveta mogli da čuju u izvedbi grupe 2Cellos.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.