ŽURKA IZ SNOVA! Beograd ponovo na nogama: ENTER FESTIVAL I VEČERAS  najbolje mesto za PROVOD (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Jul.2018, 00:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŽURKA IZ SNOVA! Beograd ponovo na nogama: ENTER FESTIVAL I VEČERAS najbolje mesto za PROVOD (FOTO)

Pun gas u prestonici !

Ako niste bili na ENTERU večeras, možemo vam reći da ste propustili najbolji provod i najluđu žurku u Srbiji ove godine!

Drugog dana festivala ENTER atmosfera je uzavrela! Preko 17.000 mladih i večeras se okupilo da sluša velikane muziče scene poput Mortal Kombat, Struka, Pero Defformero, Point Blank, Sassja, Surreal, Prti Bee Gee... Koji su digli na noge sve koji su se našli večeras na najboljoj žurci u gradu!

Pročitajte >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i: 

Kapije najboljeg festivala u gradu otvorile su se pre dva dana sa parolom "Oživi Enter", a redovi uzbuđenih fanova su nestrpljivo čekali da stanu ispred bine i uživaju uz poznate hitove elektronske i rock muzike, domaćih i stranih izvođača među kojima su Inna, Seeya, Akcent, Iskaz, Ničim izazvan, Mary Nastas, Lee Leed, kao i nastupi poznatih di-džejeva.

Ludnicaaaaa Prti BG na Enter festivalu pic.twitter.com/Fbl6WudqiU

— pensador (@sakriosamime) 30. јун 2018.

Poslednjeg dana, 1. jula je i vrhunac dobar provoda, kada će na vrhuncu biti parola festivala "Preživi enter", a muzika hip hop i rock biće više posvećena mlađoj publici. Nastupaće Sassja, Point Blank, Bvana, Struka, Prti Bee Gee, Pero Defformero, Mortal Kombat, Surreal i drugi. S obzirom da će svako veče posle ponoći nastupati DJ-evi, poslednji sati biće usmereni ka obožavateljima electro zvuka.

Pogledajte delić atmosfere!

Nek ide PRTI do smrti pic.twitter.com/LMYmSs9Mtg

— pensador (@sakriosamime) 30. јун 2018.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.