ZABRANJENA LJUBAV KOJA GA JE UNIŠTILA: Toma Zdravković je pevao o mnogim ženama, a samo jednu VOLEO

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Avg.2018, 20:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZABRANJENA LJUBAV KOJA GA JE UNIŠTILA: Toma Zdravković je pevao o mnogim ženama, a samo jednu VOLEO

Neispričana priča...

Legendarni muzičar Toma Zdravković upamćen je po pesmama, ali i po brojnim ljubavima, strasti prema ženama, alkoholu i kocki. Pevač je voleo Anđelu, Slavicu, Olgicu, Danku, Nadu, ali srce mu je zauvek zarobila samo jedna.

A post shared by Beogradski Vremeplov (@beogradski_vremeplov_011) on Aug 21, 2018 at 4:23pm PDT

Dok drugi ređaju imena žena koje je Toma Zdravković voleo, glumac Miša Janketić kaže da mu je pevač u trenutku >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << slabosti priznao da je voleo samo jednu i da je ta ljubav bila zabranjena.

A post shared by 👞 Dobra Stara Vremena™ (@1900te) on Aug 7, 2018 at 6:22am PDT

- Ljubav njegovog života, kojoj je posvetio sve svoje pesme, vrlo je određena osoba - kaže Janketić. - Neću da otkrijem njeno ime, da je ne kompromitujem. Njoj je posvetio ceo svoj život. Dok je pričao o njoj, često je plakao. On priča, a suze teku. I nisi mogao da ga ne voliš u tom trenutku. Ali ta zabranjena ljubav ga je uništila - otkrio je on.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.