Vodimo vas na film Solan i Ludvig: Misija na Mesec

Izvor: B92, 18.Okt.2019, 11:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vodimo vas na film "Solan i Ludvig: Misija na Mesec"

Avantura omiljenih filmskih drugara Solana I Ludviga se nastavlja!

Norvešku misiju, koja učestvuje u međunarodnoj svemirskoj trci odlaska na jesec, predvodi briljantni izumitelj Reodor iz sela Flaklupa.

Uz hrabrog astronauta, vranu Ludviga, zar nešto može poci po zlu? Pa zapravo i može, čak dosta toga. U neustrašivoj misiji, na brodu se pronalaze skriveni putnici, razotkrivaju se tajni planovi i ništa ne ide po planu. Ludviga i njegovog prijatelja ježa Solana >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << očekuju brojna iznenađenja tokom njihovog putovanja na Mesec.

Troje najbržih čitalaca koji pošalju svoje podatke (ime, prezime i broj telefona) na mail lifestyle@b92.net dobiće po dve karte za ovaj film koji se daje danas u 17.30 u Kombank Dvorani.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.