Visoko ocenjen film na Netfliksu scenama sa kanibalom zgrozio ljude: Muka mi je

Izvor: B92, 24.Sep.2022, 10:35

Visoko ocenjen film na Netfliksu scenama sa kanibalom zgrozio ljude: "Muka mi je"

Najnovija Netfliks serija, koja dramatizuje život serijskog uboice Džefrija Damera, je već izazvala pometnju među obožavaocima kriminalističkog žanra, a mnogi su rekli da im je "bilo muka" nakon spoznaje dubine zločina kanibala iz Milvakija.

Serija, na primer, uključuje scene u kojima Damer hrani ženu sendvičem napunjenim ljudskim mesom, kao i prikaz njegove metode namamljivanja žrtava, njihovog obaranja u nesvest i činjenja gnusnih dela nad njima.

Netfliks >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je ranije rekao da serija ima za cilj da osvetli "još neispričane priče o Damerovim žrtvama, ljudima koji su pokušali da ga zaustave i propustima sistema koji su mu omogućili da nastavi svoj ubilački pohod više od decenije".

Mnogi gledaoci nisu skrivali gađenje onim što su videli.

"Priča o Džefriju Dameru apsolutno je luda, smučilo mi se", napisao je jedan koirisnik Tvitera.

"Ovaj tip je bio više nego bolestan", složio se drugi.

"Muka mi je bila od gledanja stvarnih mesta zločina i fotografija žrtava koje je snimio", zaključio je treći.

Damer je uhvaćen 1991. i osuđen na 16 doživotnih robija zbog uboistva i komadanja 17 muškaraca i dečaka između 1978. i 1991., od kojih je sa mnogima počinio nekrofilna dela.

Svih 10 epizoda serije o ovom serijskom uboici dostupno je za gledanje na Netfliksu, a već sada na IMDb-ju serija ima visoku ocenu 8.5.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.