Više od 100.000 poseta stranice Virtuelni muzej

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 08.Apr.2020, 12:42

Više od 100.000 poseta stranice Virtuelni muzej

Tokom vanrednog stanja sadržajima Narodnog muzeja na stranici Virtuelni muzej na portalu i društvenim mrežama pristupilo je više do 100.000 posetilaca, saopštio je danas Narodni muzej.

U saopštenju se navodi da Virtuelni muzej nudi 26 različitih mogućnosti za upoznavanje i uživanje u kulturnoj baštini koju čuva Narodni muzej.

Kako se dodaje, mogu se odabrati video vođenja kroz tematske izložbe - izložba Jana Fabra "Pranik malih prijatelja", izložba "Bernijeva >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << škola i rimski barok" ili "Nizozemska grafika".

Posetioci mogu pogledati i emisije u kojima se kroz razgovor sa kustosima predstavljaju pojedini segmenti aktuelne stalne postavke Narodnog muzeja i dokumentarni film o otkriću Lepenskog vira, ali mogu prati i predavanja u muzeju.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.