Izvor: Pančevac-online.com, 31.Jan.2023, 16:33

TUŽILAŠTVO TRAŽI KAZNU ZATVORA ZA MUŠKARCA ZBOG AMFETAMINA: Preti mu kazna do deset godina!

Osnovno javno tužilaštvo u Pančevu podnelo je Osnovnom sudu u Pančevu optužni predlog protiv F.P. zbog opravdane sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćeno držanje opojnih droga. Dana 7. novembra prošle godine otkriveno je da u Banatskom Novom Selu neovlašćeno drži u dvorištu kuće 72,72 grama opojne droge amfetamin, zbog čega se tražilo da se […] The post TUŽILAŠTVO TRAŽI KAZNU ZATVORA ZA MUŠKARCA ZBOG AMFETAMINA: Preti mu kazna do deset godina! appeared first on PANČEVAC.

Nastavak na Pančevac-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tužilaštvo Pančevo: 10 godina zatvora zbog amfetamina nađenog u Banatskom Novom Selu

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 31.Jan.2023

PANČEVO – Osnovno javno tužilaštvo u Pančevu podnelo je Osnovnom sudu u Pančevu optužni predlog protiv F.P. zbog opravdane sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćeno držanje opojnih droga. On se sumnjiči da je dana 07.11.2022. godine u Banatskom Novom Selu neovlašćeno držao u velikoj...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.