UŽASNA VEST ŠOKIRALA SVE Legendarnom glumcu OTKRILI RAK: Hitna OPERACIJA usledila

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Jun.2020, 22:41

UŽASNA VEST ŠOKIRALA SVE Legendarnom glumcu OTKRILI RAK: Hitna OPERACIJA usledila

Zvezda komične trupe “Monti Pithon”

Dzon Kliz, (80) otkrio je da je bolovao od raka I da mu je tumor uklonjen sa noge. Tom priliko objavio je izjavu o operaciji na svom Tvitter nalogu. Obraćajući se svojim pet miliona pratilaca, John je izjavio da je imao manju operaciju u petak. Hirurg mi je odsekao mali kancer sa noge. U mojim se godinama takva stvar dešava jednom nedeljno. Doktor je odlično obavio posao pa je na kraju kroz šalu dodao: “To je samo ogrebotina". >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

Glumac je inače 1996. pretrpeo I rak prostate. Tom prilikom je izjavio da zahvalan što mu je rak dijagnostikovan ranije, I da ga je to nateralo da „živi kao da svakog trenutka može pasti pod autobus“. U januaru ove godine, John je odao počast saigraču Monti Pithon Terriju Jonesu, koji je umro u svojoj 77 godini nakon demencije. Pišući na tvitteru, Cleese je Jonesa opisao kao čoveka "mnogih talenata i beskrajnog entuzijazma", dodavši "Dvojica su pala dole, četiri još ostaju".

Dvojica glumaca napravili su svoju slavu kao članovi komične trupe “Monti Pithon” 1969. godine prvom emisijom I svojim revolucijonarnim skečom predstave Monti Pithon "Leteći cirkus". U grupi su bili i Sir Michael Palin, Terri Gilliam, Eric Idle i Graham Chapman, koji je umro od raka 1989. godine. Jones je umro kod kuće sa suprugom sa strane, prateći ono što je njegova porodica opisala kao "izuzetno hrabru, ali dobru šaljivu bitku" sa demencijom.

Odavajući počast Cleese je rekla: "Čudno je da bi čovek sa toliko talenta i takvog beskrajnog entuzijazma, tako nežno otišao sa ovog sveta ...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.