Stiže nastavak filma P.S. Volim te: Pogledajte trejler (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Feb.2020, 09:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stiže nastavak filma "P.S. Volim te": Pogledajte trejler (VIDEO)

Spremite se za suze!

Fanovi hit filma "P.S. Volim te", radujte se! Pomenuti film dobija podjednako emotivan nastavak.

Originalna adaptacija filma iz 2007. godine, u kojoj su glumili Hilari Svank i Žerard Batler, zaradila je ogromnih 156 miliona dolara na blagajnama širom sveta.

- Ovo je duboko emotivan projekat za mene. "Postcript" iako je nastavak, to je takođe priča o samostalnom životu usled bolesti, tuge i gubitka. Nadam se da će novi fanovi filma >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << "P.S. Volim te" prihvatiti Holino novo putovanje - rekla je autorka.

"P.S. Volim te" je priča o ljudima koji su zaljubljeni od mladosti, u stanju su da jedno drugome završe rečenicu i smeju se čak i kada se svađaju. Niko ne može da ih zamisli jedno bez drugog.

Dok se ne dogodi ono nezamislivo. Gerijeva smrt skrhala je Holi. Ali uoči njenog tridesetog rođendana, Geri joj se vraća. Ostavio joj je hrpu poruka kojima nežno vodi Holi kroz njen novi život bez njega, a svaku poruku je završio sa: "P. S. Volim te."

Kako godina prolazi, postepeno čitanje poruka istovremeno je razvedrava i navodi na preispitivanje. Čovek koji je poznaje bolje nego što samu sebe zna, pokušava da je nauči da život teče dalje. Uz pomoć prijatelja i svoje bučne voljene porodice Holi ponovo uči da se smeje, plače, peva, pleše – i postaje hrabrija nego ikada.

"P.S. Volim te" je bio prvi roman koji je napisla Sesilija sa samo 21 godina.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.