U subotu poslednja tura kroz Muzej zeca

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 31.Jul.2019, 13:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U subotu poslednja tura kroz Muzej zeca

Treća, i poslednja poseta Muzeju zeca, koje se realizuju u okviru projekta "Šetnje kroz nasleđe", biće organizovana u subotu, 3. avgusta od 17 do 19 časova u Petrovaradinu (Koste Nađa 30). Ulaz je besplatan.

Zec, kroz kolekciju koja broji više od 2.000 predmeta i umetnina Nikole Džafa i drugih umetnika koji su se pronašli u ovoj temi, govori o umetnosti, ekologiji, društvu, aktivizmu, kao i manama i bolestima današnjeg vremena.

Osim zanimljive kolekcije za >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << posetioce je organizovana i degustacija "zečijih kolačića i zečijeg vina".

Sve tri šetnje kroz ovaj autentičan Muzej deo su projekta "Šetnje kroz nasleđe" kojim "Novi Sad 2021 – Evropska prestonica kulture", u duhu priprema za godinu titule, nastoji da otkrije i predstavi drugačije priče o Novom Sadu i njegovom kulturnom nasleđu, iz ugla ličnih arhiva, sećanja i doživljaja Novosađana.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.