Tužna vest za fanove Igre prestola: Ništa od poslednje sezone u 2018.

Izvor: B92, 09.Dec.2017, 12:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tužna vest za fanove "Igre prestola": Ništa od poslednje sezone u 2018.

Sofi Tarner, glumica koja u "Igri prestola" tumači ulogu Sanse Stark, potvrdila je da spletke u Vesterosu ipak nećemo gledati sledeće godine, već da osma i poslednja sezona popularne serije stiže tek krajem 2019. godine.

Tarner je u intervjuu za Varajeti istakla da će poslednja sezona "Dark Phoenix" biti emitovana tek u novembru 2019. godine, a da je ona producent u svom sledećem filmu i da se raduje stvarima koje je čekaju u budućnosti.

Poslednja sezona imaće >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << samo sedam epizoda, za razliku od prvih šest koje su imale po 10 epizoda, odnosno sedma sezona - sedam epizoda. Međutim, epizode osme sezone trajaće znatno duže, u proseku po 80-90 minuta.

Produkcija osme sezone počela je u oktobru, a već ranije su tvorci serije David Beniof i Den Vajs za Entertejnment vikli najavili da nameravaju da na poslednjoj sezoni rade godinu i po. Snimanje će trajati do kraja leta, nakon čega sledi postprodukcija. Zato nije moguće da sezona bude gotova do kraja 2018. godine.

Igra prestolja je trenutno najpopularnija HBO-ova serija dosad snimljena, a osvojila je Zlatni globus i 38 Emi nagrada, čime je postala najjagrađivanija serija u istoriji Emija.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sansa Stark razočarala fanove "GOT"

Izvor: Nezavisne Novine, 09.Dec.2017

Sofi Tarner, glumica koja u "Igri prestola" tumači ulogu Sanse Stark, potvrdila je da spletke u Vesterosu ipak nećemo gledati sljedeće godine, već da osma i posljednja sezona popularne serije stiže tek krajem 2019. godine...Tarner je u intervjuu za Varajeti istakla da će posljednja sezona "Dark...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.