Tom Holand priznao da nije prošao audiciju za Birmingemsku bandu

Izvor: B92, 14.Feb.2022, 09:57

Tom Holand priznao da nije prošao audiciju za "Birmingemsku bandu"

Glumac iz Spajdermena Tom Holand ispričao je kako nije prošao na audiciji za seriju "Birmingemska banda" (Peaky Blinders).

Tom Holand je propustio ulogu u popularnoj BBC-jevoj kriminalističkoj dramskoj TV seriji pre nego što je stekao slavu.

Odgovarajući na pitanje u kojoj TV emisiji bi najviše voleo da vidi Toma Holanda, glumac je za "Lad Biblbe" priznao da je bio na audiciji za "Peaky Blinders" i da nije dobio ulogu.

Tom je takođe podelio kako bi voleo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da se pojavi na ITV-jevom rijalitiju "I'm A Celebrity".

"Smatram da je jedenje zaista teško, to ne bi bilo zabavno, ali bih bio u redu sa malim prostorima i bio bih dobar u atletskim izazovima", rekao je Holand.

"Ali imam i kratak fitilj i nestrpljiv sam, pa bi me neki ljude tamo veoma iritirali", dodao je glumac.

Ovaj 25-godišnjak započeo je svoju glumačku karijeru na sceni Vest Enda u naslovnoj ulozi mjuzikla "Billy Elliot the Musical" u Viktorija palas teatru od 2008. do 2010. godine.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.