Tom Džons objavio novu pesmu: Potpuno drugačije od onog na šta smo navikli VIDEO

Izvor: B92, 17.Jan.2021, 16:26

Tom Džons objavio novu pesmu: Potpuno drugačije od onog na šta smo navikli VIDEO

Iako je ušao u devetu deceniju života, Tom Džons nema nameru da prestane sa muzikom.

Slavni pevač je pre nekoliko dana objavio svoju novu pesmu pod nazivom "Talking Reality Television Blues", koja je na neki način kritika današnjeg društva.

Za numeru je snimljen i adekvatan spot. Ono u čemu su fanovi složni, jeste da je Džons zakoračio u drugi muzički stil koji nije specifičan za njega, prenosi Headliner.

Fanovi smatraju da nova pesma legendarnog >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << pevača podseća na neku numeru grupe Radiohead.

"Možda grešim, a mislim da je neko fan Radioheada", "Ser Tom Džons se ne boji da uđe u bilo koji muzički žanr. Sviđa mi se", samo su neki od komentara na društvenim mrežama.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Tom Džons objavio novu pjesmu

Izvor: Nezavisne Novine, 17.Jan.2021

Iako je ušao u devetu deceniju života, Tom Džons nema namjeru da prestane sa muzikom.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.