Tenet Kristofera Nolana prvi holivudski blokbaster posle korone

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Maj.2020, 16:24

"Tenet" Kristofera Nolana prvi holivudski blokbaster posle korone

Dugo očekivani špijunski triler "Tenet" u režiji Kristofera Nolana, sa Dejvidom Vošingtonom i Robertom Patinsonom u ulogama tajnih agenata u misiji sprečavanja Trećeg svetskog rata mogao bi biti prvi holivudski blokbaster koji će ući u bioskope nakon suzbijanja pandemije Covida 19, piše Indiewire.

Čitava filmska industrija netremice prati svaki potez studija "Vorner braders" u vezi sa promocijom i premijerom ovog filma.

Ričard Gelfond iz "Imaksa" napominje >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << da niko ne radi toliko revnosno kao Nolan da vrati publiku što pre u bioskope, u bezbednim uslovima, i da pusti film sredinom jula.

Za sada je poznato da reč o do sada najskupljem ostvarenju Kristofera Nolana, ali se zaplet filma i dalje drži u tajnosti.

Sniman u 7 različitih zemalja, sa budžetom od 200 miliona dolara "Tenet" je jedan od najskupljih filmova u istoriji.

Uz budžet od 200 miliona dolara to je ujedno i jedan od najskupljih originalnih filmova u istoriji.

"U filmu prolazimo kroz nekoliko različitih žanrova, iako film počinje kao klasično špijunsko ostvarenja. Nema sumnje da je ovo moj najambiciozniji film do sada - rekao je Nolan, reditelj trilogije "Betmen" sa Kristijanom Bejlom i filmova "Međuzvezdani", "Denkerek", "Memento", “Nesanica”…

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.