Talenat i lepota u senci SKANDALA! Životna priča glumice Glorije Grejam!

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Nov.2017, 18:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Talenat i lepota u senci SKANDALA! Životna priča glumice Glorije Grejam!

Holivud joj nikada nije oprostio.

O njenom talentu i lepoti govori se i piše nesicrpno. Živela je samo 57 godina, a njen trag na polju sedme umetnosti je duboko utisnut. Pored neprikosnovene i jedinstvene pojave, Glorija Grejam ostaće upamćena i po brojnim skandalima.

Rođena je 1923. godine u Kaliforniji. Majka joj je bila glumica, pa je i sama odlučila da krene tim stopama. Već sa 29 godina dobila je Oskara za ulogu u filmu "Grad iluzija".

A post shared >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << by Diego Del Ojo Harana (@diegodelojoharana) on Sep 10, 2017 at 7:06am PDT

Skandalozno ponašanje je ipak došlo u prvi plan i pratilo ju je tokom čitave karijere. Holivud joj nije oprostio to što je bila jedna od prvih dama o kojoj se javno pričalo da je skandal majstor i da je u krevet odvela svog 13-ogodišnjeg pastorka, inače sina njenog drugog supruga.

Udavala se četiri puta i imala je isto toliko dece, ali njena najveća ljubav se dogodila nekoliko godina pred smrt. Upoznala je Pitera Tarnera. Kada su se sreli, ona je imala 55, a on 26 godina.

A post shared by 🌙🥀🖤 (@starktasticc) on Nov 12, 2017 at 10:42am PST

Ljubav je trajala kratko jer je posle skoro dve i po godine, ona umrla od raka. Iako je tokom života uživala u bogatstvu i vili odmah do one u kojoj je obitavao Hemfri Bogart, na kraju je ostala bez ičeg. Umrla je u stacionaru u Londonu u kojem su o njoj redovno vodili računa upravo Piterovi roditelji.

Želela je da umre u gradu svog izabranika jer nije htela da se vrati u Ameriku u kojoj bi je čekala porodica koja ju je zbog postupaka i načina života osuđivala.

A post shared by Pip Christmass (@bygones_beauty) on Apr 7, 2017 at 4:56pm PDT

Kako je preminula i u kakvim okolnostima, prvi put će biti prikazano u ostvarenju "Filmske zvezde ne umiru" čija premijera je zakazana za petak u Liverpulu. Njen lik će tumačiti Anet Bening.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.