Svi superherojski filmovi koje ćemo moći da vidimo do 2020. godine

Izvor: B92, 04.Maj.2018, 20:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Svi superherojski filmovi koje ćemo moći da vidimo do 2020. godine

Već duže vreme se može primetiti da je publika opsednuta Marvelovim, DC-jevim i Foksovim filmovima o superherojima. Pogledajte šta će se sve gledati u narednih nekoliko godina.

Rajan Rejnolds ponovo će se naći u ulozi jednog od najpopularnijih Marvelovih likova kojeg smo 2016. godine imali priliku da vidimo u filmu koji je nosio oznaku R. Deadpool 2 prati priču o ubici Vejdu Vilsonu, koji se bori protiv putnika kroz vreme i okuplja grupu mutanata koje naziva X-Force. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<

Nakon filma Captain America: Civil War, glumac Pol Rad vraća se na bioskopske ekrane kao Ant-Man, gde će udružiti snage sa Waspom u novoj misiji otkrivanja tajni iz prošlosti. Radnja filma smeštena je pre ostvarenja Infinity War.

U još jednom Marvelovom blokbasteru, spin-off izdanju Spider-Mana, Venoma će tumačiti oskarovac Tom Hardi. Ipak, detalji o radnji filma još se strogo čuvaju u tajnosti.

Nakon debitovanja u filmu Justice League, Artur Kari kojeg tumači Džejson Momoa, dobija svoju priču koja prati Aquamanov put od teškog detinjstva do kralja Atlantide. Film je pretežno sniman u Kvinslendu u Australiji.

Zasnovan na liku iz stripa Dark Horse, Hellboy predstavlja rimejk prvobitnog filma iz 2004. godine. Ovaj film o snažnom demonu sa super-moćima prati njegovu borbu protiv drevne čarobnice koja želi da uništi planetu.

U dugo iščekivanom nastavku filmova Unbreakable i Split moći ćemo da vidimo Brusa Vilisa i Semjuela L. Džeksona u glavnim ulogama. Vilis će tumačiti običnog radnika obezbeđenja, dok će se Džekson naći u ulozi masovnog ubice.

Fanovi su dugo čekali ovaj Marvelov film, koji predstavlja početak trilogije dvanaeste epizode X-men serije. Glavne uloge tumače Džejms Mekavoj, Majkl Fasbender, Dženifer Lorens i Sofi Tarner.

U prvom filmu iz Marvelovog filmskog univerzuma koji je usmeren na ženskog superheroja glavnu ulogu tumači Bri Larson. Kerol Denvers postaće jedan od najmoćnijih heroja kada Zemlja bude bila uvučena u galaktički rat između dve vanzemaljske vrste.

Zasnovan na istoimenom DC stripu, film prati priču o tinejdžeru Biliju Betsonu (tumači ga Ašer Ejndžel), koji ima sposobnost transformisanja u odraslog superheroja izgovaranjem jedne magične reči.

Publika će morati dugo da čeka do razrešenja situacija iz prvog dela. Film je snimljen odmah nakon Avengers: Infinity War, koji je premijerno prikazan u januaru ove godine. Detalji o četvrtom filmu još se strogo čuvaju u tajnosti.

Reč je o superherojskom filmu sa horor elementima koji prati priču o grupi mutanata držanim u tajnom postrojenju. Glavne uloge tumače Anja Tejlor-Džoj, Mejsi Vilijams i Čarli Hiton.

Rad na ovom filmu počeo je još ore deset godina, a glavnu ulogu tumačiće Džejson Momoa. Zasnovan je na stripu Džejmsa O'Bara iz 1989. godine, a radnja prati priču o Eriku Drejvenu kojeg misteriozna vrana vraća u život nakon što je ubijen.

Prvi film kompanije Vorner Bros, koji je premijerno prikazan prošle godine i u kojem glavnu ulogu tumači glumica Gal Gadot, pokazao se izuzetno uspešnim. Radnja nastavka još nije sasvim poznata, ali se zna da će Čudesna žena "ukrstiti koplje" sa negativcem zvanim Cheetah.

O ovom filmu se još ne zna mnogo, osim da će režiserska palica opet pripasti Džonu Votsu, a da je radnja smeštena nakon neimenovanog nastavka filma Infinity War. Snimanje će početi kasnije ove godine.

Scenarista i režiser Džejms Gan lično je potvrdio da se sprema ovaj film. Iako još nije bilo nikakvih odluka, pretpostavlja se da se Kris Prat vraća sa ostatkom glumačke ekipe, a da će radnja biti smeštena posle nastavka filma Infinity War.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.