Svi misle da je Brando stavljao vatu u usta da bi bio Vito Korleone - ne, ovo je ISTINA! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Nov.2018, 15:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Svi misle da je Brando stavljao vatu u usta da bi bio Vito Korleone - ne, ovo je ISTINA! (VIDEO)

Ne bi bilo baš izvodljivo.

Film "Kum" režisera Frensisa Forda Kopole spada u remek-dela sedme umetnosti, a kako to već biva, razne legende i anegdote se šire o njemu i do današnjeg dana.

Naravno, "Kum" ne bi bio to što jeste bez Marlona Branda u ulozi Don Vita Korleonea, a najčešća rasprava se vodi na temu - kako je uspeo da onako izobliči vilicu za potrebe uloge?

Iako popularni mit kaže da je Marlon Brando stavljao u svoje obraze pamučnu vatu kako >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << bi održao čuveni govor Vita Korleonea iz "Kuma", on je to zapravo uradio samo za audiciju. Pre nego što je snimanje počelo, zubar mu je napravio neku vrstu navlake koja mu je omogućila da postigne tačno to što je radio i na audiciji.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.