Izvor: SEEcult.org, 18.Sep.2019, 14:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Upozoravajuće surovo istinit i osećajan 53. Bitef

Beogradski internacionalni teatarski festival (Bitef) ukazuje 53. izdanjem  na problem raspada društvene zajednice na svim nivoima – od političke do partnerske, ali i na moguće alternative, počev od predstave “Orest u Mosulu” proslavljenog Mila Raua, kojom zvanično počinje 18. septembra, do projekta “Pozvani” Sepa Bajensa, kojom će biti završen 26. septembra uz poruku o potrebi novog zajedništva. Uz 12 predstava u gotovo rasprodatom glavnom programu, 53.

Nastavak na SEEcult.org...






Povezane vesti

Počeo 53. Bitef

Izvor: SEEcult.org, 19.Sep.2019, 04:11

Potresnom predstavom “Orest u Mosulu” Mila Raua o razaranju drevnog iračkog grada Mosula i stradanju stotina hiljada ljudi u napadima Islamske države s jedne i američkih snaga i saveznika s druge strane, 18. septembra u Narodnom pozorišstu u Beogradu počeo je 53. Bitef, koji je tematski fokusiran...

Nastavak na SEEcult.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SEEcult.org. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SEEcult.org. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.