Stigao trejler za superherojsku horor priču

Izvor: B92, 10.Dec.2018, 18:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stigao trejler za superherojsku horor priču

Film "Brajtburn” (Brightburn) dobio je svoj prvi trejler koji otkriva da je u pitanju mračni zaplet iz jedne od najpoznatijih strip knjiga svih vremena. Trejler otkriva da se film usredsređuje na par (Elizabet Benks i Dejvid Denman), koji otkriju vanzemaljsku bebu i odluče da je usvoje.

Ali ne, ovo nije Supermen. Ovo dete (Jekson A. Dan) umesto da izraste u superheroja, izrašće u njegovu suprotnost, prenosi Holivud reporter.

Film je režirao Dejvid Jaroveski, poznat >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << po ostvarenju iz 2014. godine "Čuvari Galaksije" (Guardians od the Galaxy), dok su za scenario zaslužni Brajan Gan i Mark Gan.

Glavne uloge u filmu tumače Elizabet Benks, Dejvid Denman, Džekson A. Dan, Met Džouns i Meredit Hagner.

Filmski kritičari kažu kako će ovaj horor prikazati kako bi izgledalo kada bi Supermen bio zloban.

Premijera filma "Brightburn" zakazana je za 24. maj iduće godine u Americi.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Stigao trejler za superherojsku horor priču

Izvor: Nezavisne Novine, 10.Dec.2018

Film "Brajtburn” (Brightburn) dobio je svoj prvi trejler koji otkriva da je u pitanju tamni tvist sa jednim od najpoznatijih strip knjiga svih vremena. Trejler otkriva da se film usredsređuje na par (Elizabet Benks i Dejvid Denman), koji otkriju vanzemaljsku bebu i odluče da je usvoje.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.