Srpski glumci poslali spot zahvalnosti Kini

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 06.Apr.2020, 10:45

Srpski glumci poslali spot zahvalnosti Kini

Glumac Radivoje Bukvić sa 14 kolega napravio je spot zahvalnosti Kini i to na kineskom jeziku, kao odgovor na video-podršku koju su pre nekoliko dana Kinezi poslali Srbiji na srpskom jeziku.

Video su muzički pomogli Slobodan Trkulja i dečiji hor novosadske crkvene opštine.

Među srpskim glumcima su Slaven Došlo, Marija Bergam, Miloš Vlalukin, Andrej Šepetkovski, Nebojša Dugalić, Nebojša Milovanović i drugi.

Oni na kineskom jeziku iz pratnju hora >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << šalju reči zahvalnosti i podrške kineskom narodu, a za samo jedan dan u Kini je pregledan više od milion puta.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Srpski glumci se zahvalili Kini: "Ovo je borba celog čovečanstva"

Izvor: B92, 06.Apr.2020

Glumac Radivoje Bukvić sa 14 kolega napravio je spot zahvalnosti Kini i to na kineskom jeziku, kao odgovor na video-podršku koju su pre nekoliko dana Kinezi poslali Srbiji na srpskom jeziku...Video su muzički pomogli Slobodan Trkulja i dečiji hor novosadske crkvene opštine...Među srpskim glumcima...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.