Squid Game više nije na vrhu: Nova južnokorejska serija oborila rekord VIDEO

Izvor: B92, 23.Nov.2021, 19:19

"Squid Game" više nije na vrhu: Nova južnokorejska serija oborila rekord VIDEO

Pre svega par meseci bilo je nemoguće i pomisliti da svetski popularnu seriju "Squid Game" iko može da nadmaši. Ali, ko će Korejce skinuti sa liste najgledanijih, ako ne oni sami?

Nova hit serija "Hellbound" u rekordnom je roku oborila sve rekorde gledanosti i popela se na sam vrh najgledanijih serija.

Na Netfliks je stigla 19. novembra i za manje od 24 sata zabeležila ogroman uspeh.

Ova kombinacija horora, akcije i fantastike preko noći je postala globalni >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << fenomen.

U centru dešavanja, grupa nasilnih demona lovi pojedince kojima je prethodno najavljeno kada i gde će umreti. Koliko god bežali, demoni ih na kraju sustižu i odvlače u pakao, a za njima na Zemlji ostaje samo pepeo. Pokreće se kolektivna histerija i brojne verske rasprave. Misteriju demona pokušaće da otkrije policijski detektiv, novinar i advokatica i tako, posledično da rastumače događaje.

Vrhunsku napetost gledaoci će moći da iskuse kroz šest epizoda, koliko traje prva sezona.

Seriju je režirao Yeon Sang-ho, a premijerno je prikazana u septembru na Filmskom festivalu u Torontu.

"Squid Game" koja je na Netfliks dospela 19. septembra, rekord nagledanije serije držala je 46 dana uzastopno. Procenjuje se da je čak 142 miliona domaćinstava iz 94 zemlje pogledalo seriju te da profit iste iznosi 900 miliona dolara.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.