Spremni za poletanje? Stigao je novi insert koji otkriva zanimljive detalje VIDEO

Izvor: B92, 03.Okt.2019, 13:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Spremni za poletanje? Stigao je novi insert koji otkriva zanimljive detalje VIDEO

U novom filmu "Ad Astra", Bred Pit (55) tumači astronauta i vodi publiku u daleki Sunčev sistem u ulozi Roja Mekbrajda. Najnoviji insert otkriva detalje sa snimanja filma.

"Ad Astra je toliko vizuelno lepa da nam instiktivno izgleda verodostojnije", rekao je Bred Pit u najnovijem trejleru.

Mekbrajd kreće da pronađe svog oca takođe astronauta, kojeg glumi Tomi Li Džouns, koji je nestao pre više od decenije tokom misije na Neptunu.

Radnja filma odvija >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << se u bliskoj budućnosti kada su ljudi već napravili istraživačke centre na Mesecu i Marsu. Mekbrajdovo putovanje ubrzo postaje putovanje samospoznaje.

"Ovaj film je za mene bio veliki izazov", rekao je Pit novinarima na filmskom festivalu u Veneciji, gde je juče "Ad Astra" imala svoju premijeru. Režiser Džejms Grej je dodao da su pokušali da pristupe Ad Astri sa što više autentičnosti.

"Volimo to da zovemo buduća naučna činjenica a ne naučna fantastika. Sa nama su bili astronauti i gomila stručnjaka iz NASA-e, JPL-a , "Spase X" i drugih firmi", istakao je Grejm, te dodao da su oni bili izuzetno vredan izvor informacija.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.