Spremite šećer i vodu! Serija Breaking Bad DOBIJA FILMSKI NASTAVAK! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Nov.2018, 13:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Spremite šećer i vodu! Serija "Breaking Bad" DOBIJA FILMSKI NASTAVAK! (VIDEO)

Fanovi su odlepili!

Američka TV serija "Breaking Bad" uskoro dobija i svoje filmsko izdanje.

Ova serija završena je 2013. godine, ali režiser Vins Giligen sada radi na novom filmu koji će biti povezan sa popularnom serijom.

Još je nepoznato da li će dvosatni film na kojem Giligen radi biti namenjen televizijskom emitovanju ili će biti distribuiran u multipleks bioskope.

Nema mnogo detalja u vezi sa budućim filmom, niti informacija >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da li on znači i povratak neke od zvezda serije "Breaking bad". U štampi se pojavila informacija i da će film pratiti bekstvo čoveka koji je kidnapovan i njegovu potragu za slobodom.

Spominje se i naslov filma "Greenbriar", a snimanje bi trebalo da počne krajem ove i početkom sledeće godine.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.