Šopen u Trending u, MILION PREGLEDA za poznatog umetnika!

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Apr.2021, 18:18

Šopen u Trending u, MILION PREGLEDA za poznatog umetnika!

Prelepe vesti...

Ako su brojke bilo kakvo merilo i kriterijum kvaliteta, one su posebno važne na YouTube na platformi koja je u toku pandemije jedino mesto na kome umetnici mogu da komuniciraju sa svojom publikom.

Pop muzika i narodna muzika odavno imaju svoje mesto na toj mreži i većinom je to sadržaj koji se nudi ali to ne znači da je nemoguće ponuditi i nešto potpuno drugačije i osvojiti srca miliona.

Klasična muzika je doživela potpuni procvat >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i pijanista Stefan Djokovic učinio je nešto što je delovalo potpuno nemoguće. Njegov0 izvođenje Šopenove Revolucionarne etide za koju je snimio spot ima preko milion pregleda.

To je uspeh koji je važno istaći ne kao lični uspeh umetnika nego kao pobedu muzike koja traje vekovima i koja toliko traje sa razlogom.

Pored ovog spota i nastupa u najvecim svetskim koncertnim dvoranama, od ovog umetnika kako kaže možemo da  očeukujemo niz ovakvih projekata za koje ističe da je su početak i u smislu produkcije i inovacije i performansa.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.