Snimanje Nemoguće misije 7 opet zaustavljeno - Tom Kruz je problem?

Izvor: B92, 26.Jun.2021, 14:39

Snimanje "Nemoguće misije 7" opet zaustavljeno - Tom Kruz je problem?

Snimanje sedmog dela "Nemoguće misije" ponovo je prekinuto jer je neko na setu imao pozitivni test na koronavirus.

Akcioni nastavak u kom glumi Tom Kruz pogođen je dugotrajnim odlaganjem zbog pandemije, pri čemu je snimanje pauzirano ranije ovog meseca dok se ekipa koja radi na filmu samoizolovala.

Prema izveštajima, produkcija je još jednom zaustavljena, a mnogi na setu navodno spekulišu da bi to moglo biti zbog samog Toma Kruza.

Tom Kruz urla >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i psuje zaposlene: "Još jednom to uradite i je***o letite napolje!" VIDEO

Iako nema "dokaza", ljudi navodno "ogovaraju" "odsustvo2 58-godišnjaka na snimanju i da li bi to moglo da ima veze sa pauziranjem snimanja.

"Snimanje filma ponovo je na čekanju zbog koronavirusa. I ovog puta, oni koji rade na produkciji rekli su da misle da bi Tom mogao biti mogući uzrok odlaganja", rekao je izvor stranim medijima.

Tom Kruz opet podivljao: Otkazi pljušte, glumac van sebe od besa

Navodi se da je "svima na setu rečeno je da je snimanje ponovo zaustavljeno zbog pozitivnog testa. I od tada, Tom nije bio na snimanju ni jednom".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.