Serija o poslednjih šest meseci života Merilin Monro

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 06.Apr.2019, 13:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Serija o poslednjih šest meseci života Merilin Monro

Poslednjih šest meseci života holivudske glumice Merilin Monro biće prikazani u novoj seriji producentske kuće BBC Studios koja će istražiti njen odnos s moćnicima holivudskih studija i američkim predsednikom Džonom F. Kenedijem.

Radni naslov serije je "Poslednji dan Merilin Monro", a zasnovana je na delovima knjige Kita Bedmana "Poslednje godine Merilin Monro: Neverovatna istinita priča".

Producent serije je Simon Lupton, a scenario potpisuje Dan Sefton koji >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << kaže da je "oduševljen prilikom da ovu neverovatnu priču prenese na ekran".

Merilin Monro preminula je 1962. godine u 36. godini, a kao uzrok smrti navodi se predoziranje tabletama za spavanje. U međuvremenu je njena smrt izazvala mnogo kontroverzi i spekulacija.

"Želja Merilin Monro da je ozbiljno shvate kao glumicu i njena bitka s moćnim ljudima koji kontrolišu producentske kuće je, nažalost, podjednako aktuelna i danas", rekao je Dan Sefton.

Izvršna producentkinja En Pivčević kaže da je reč o ambicioznom projektu koji će se baviti velikim temama poput ljubavi, moći, vernosti i politike.

"Iako je bila obožavana širom sveta, svi su joj davali lažnu nadu pa se Merilin pre smrti osjećala izdatom, napuštenom i cinično prevarenom. Njena smrt rastužila je ceo svet, a od nje napravila legendu", rekla je Pivčević.

Još uvek nije poznato ko će glumiti u seriji.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.