Serija Vil i Grejs se gasi posle samo dve obnovljene sezone - i to iz neverovatnog razloga (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Avg.2019, 11:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Serija "Vil i Grejs" se gasi posle samo dve obnovljene sezone - i to iz neverovatnog razloga (VIDEO)

Fanovi razočarani.

Posle dve sezone ponovo oživljenog sitkoma "Vil i Grejs" serija se još jednom gasi, ali razloge, ako je suditi po Instagram profilima glavnih zvezda, ne treba tražiti u poslovnom, već u privatnom delu čitave priče.

Debra Mesing (Grejs) i Megan Mulali (Karen) više se ne prate na Instagramu. Megan je napisala: "Ne pitajte za smer ljude koji nikada nisu znali kuda idete." Debra je, pak, na svom profilu fanove pozvala da glasaju za seriju koja >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je prošla u prvi krug nominacija za nagradu Emi. Ipak, na plakatu nije tagovala koleginicu Megan. Obe su ubrzo obrisale objave.

Čitava ekipa, koju uz dve glumice čine i Erik Mekormak te Šon Hejz, oduvek je insistirala na bliskoj povezanosti koja je, na kraju krajeva, i dovela do oživljavanja serije. Glumci su se u originalnoj postavi posle višegodišnje stanke sreli zbog snimanja skeča kojim su mlade Amerikance pozivali na izađu na predsedničke izbore. Zbog odlične gledanosti skeča, ali i posebne hemije koja među glumcima nije nestala, NBC je pre dve sezone odlučio da ih vrati na TV ekrane.

Serija već dvadeset godina ima vernu bazu obožavalaca, a mnogi od njih su na društvenim mrežama priznali kako su u šoku zbog ovog virtuelnog podbadanja. "Megan i Debra se ne prate na društvenim mrežama... Sada znam kako je to biti dete razvedenih roditelja", napisao je jedan tviteraš.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.